E-pulpPublishers-header1.jpg (84541 bytes)

           HOME   Over ons | Nieuws | Onze auteurs | Onze uitgaven | Onze webshop (externe link)

Button-nieuwsbrief3.jpg (81137 bytes)

 

Onze auteurs
balkje2.gif (853 bytes)

M.P.O. Books

M.P.O. Books

M.P.O. Books - Deze schrijver van misdaadromans is de oudgediende binnen onze uitgeverij. M.P.O. Books debuteerde in 2004 met Bij verstek veroordeeld dat door de Detective en Thrillergids van Vrij Nederland werd onthaald als een van de Nieuwe Nederlandstalige Topthrillers. Biblion tipte de auteur in 2013 als een van de toekomstige winnaars van de Gouden Strop.

Lees meer

Debuut:

Bij verstek veroordeeld (2004/2011/2017)

P. Dieudonné

P. Dieudonné

P. Dieudonné - Onze enige “buitenlandse” auteur van dit moment. Paul Dieudonné groeide op in Nederland, maar emigreerde met zijn familie in de late jaren zestig naar Canada. Zijn geboorteland is hij echter nooit vergeten. Dankzij de boeken van Albert Cornelis Baantjer bleef hij een band met Nederland houden.

Lees meer

Debuut:

Rechercheur De Klerck en het doodvonnis (2019)

Anne van Doorn

Anne van Doorn

Anne van Doorn - Detectiveschrijver Anne van Doorn verlangt naar mysteries. Misdrijven die het alledaagse overstijgen. Belangrijke inspiratiebronnen zijn de boeken van Arthur Conan Doyle, Agatha Christie, Baroness Orczy, G.K. Chesterton en Arnaldur Indridason.

Lees meer

Debuut:

De ouders keerden niet terug (2017)

Eugenius Quak

Eugenius Quak

Eugenius Quak - BUITENISSIG. Dat woord beschrijft het best de schrijfsels van privé-detective Eugenius Quak, al zal hij zelf de voorkeur geven aan het woord BUITENGEWOON. Is hij de grootste mafkees in de misdaadlectuur of is hij, zoals hij zelf beweert, een geniale speurneus die autobiografisch verslag doet van zijn werk en leven?

Lees meer

Debuut:

Gruwelijk is het huwelijk (2017)