E-pulpPublishers-header1.jpg (84541 bytes)

           HOME  Over ons | Nieuws | Onze auteurs | Onze uitgaven | Onze webshop (externe link)

Button-nieuwsbrief3.jpg (81137 bytes)

 

Nieuws
balkje2.gif (853 bytes)

Actueel nieuws vind je ook op Facebook: E-Pulp, M.P.O. Books, Anne van Doorn en Eugenius Quak. Probeer ook de websites van onze auteurs M.P.O. Books en Anne van Doorn.

balkje2.gif (853 bytes)
 

21 februari 2018 - De dame die niet om hulp had gevraagd van Anne van Doorn is vandaag op de markt gekomen. Dit is de laatste e-novelle in een serie van tien. De auteur werkt aan een nieuwe serie e-novellen, die later dit jaar en volgend jaar zullen verschijnen. De dame die niet om hulp had gevraagd is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Eci.nl, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel.

De dame die niet om hulp had gevraagd

9 februari 2018 - Vandaag is het e-book van De bloedzuiger van M.P.O. Books op de markt gekomen. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

17 januari 2018 - Het hoertje dat geen spoor achterliet is de negende e-novelle van Anne van Doorn. Hiermee treedt de schrijver op bekend terrein voor fans van Baantjer: de Warmoesstraat in Amsterdam. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Eci.nl, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel.

Promo - Het hoertje dat geen spoor achterliet

20 december 2017 - Er is weer een e-novelle van Anne van Doorn uitgekomen. In de serie van tien e-novellen is De bergen die geen vergetelheid kennen de favoriet van de auteur zelf. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel. Speur mee met Robbie & Lowina!

De bergen die geen vergetelheid kennen

15 december 2017 - Onze eerste prijsvraag zit erop. We willen hierbij alle deelnemers bedanken en iedereen die de prijsvraag bij anderen onder de aandacht bracht. Daar zijn we heel blij mee. Er waren exact 50 goede inzendingen. De trekking is verricht door misdaadauteur M.P.O. Books. Zie het ludieke filmpje dat hij van deze gebeurtenis maakte:

De winnaar is... Shirley Pellikaan. Gefeliciteerd!

23 november 2017 - Anne van Doorn heeft een nieuw e-book uit, getiteld Het meisje dat bleef rondhangen. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel. Speur mee met Robbie & Lowina!

Het meisje dat bleef rondhangen

20 november 2017 - De ouders keerden niet terug, de paperback, is definitief in prijs verlaagd van 17,95 naar 12,50 euro. Een ideaal kadootje voor de feestdagen! Meer informatie over deze detective.

16 november 2017 - E-Pulp Publishers organiseert een prijsvraag waarmee je vier boeken kunt winnen. Deze actie loopt tot en met donderdag 14 december 2017. Er wordt op Facebook ook een verloting georganiseerd, waarmee we drie exemplaren van De ouders keerden niet terug van Anne van Doorn verloten.

14 november 2017 - Zojuist is de herziene heruitgave van De bloedzuiger van M.P.O. Books uitgekomen, als luxe paperback. Het e-book loopt enige vertraging op.

De paperback kun je bestellen bij de plaatselijke boekhandel. Of anders online:

Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

M.P.O. Books - De bloedzuiger

23 oktober 2017 - Ons meest uitzonderlijke boek van 2017 is uit! Gruwelijk is het huwelijk is een zotte detectiveroman, voortgevloeid uit de creatieve pen van Eugenius Quak. Overtuig uzelf, download de eerste 23 pagina's.

De paperback kun je bestellen bij de plaatselijke boekhandel. Het is ook verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, E-Pulp Publishers - webshop, Eci.nl, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

Het e-book is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, E-Pulp Publishers - webshop, Eci.nl, Kobo.com, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

Gruwelijk is het huwelijk

13 oktober 2017 - Anne van Doorn heeft weer een nieuw e-book uit. In De boerin die niet wilde sterven kun je goed merken dat hij is be´nvloed door de verhalen over Sherlock Holmes. Met een zeer spannende afloop!

Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel.

De boerin die niet wilde sterven

2 oktober 2017 - De paperback De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries is verschenen, met daarin vijf mysteries voor Robbie Corbijn en Lowina de Jong. Wij raden aan deze titel te bestellen bij de plaatselijke boekhandel!

Of online: Bol.com, Bruna.nl, E-Pulp Webshop, Eci.nl, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

Anne van Doorn heeft nu ook een eigen website: www.annevandoorn.be.

Promo Verhalenbundel 1

7 september 2017 - De vluchteling die alles achterliet is het nieuwste e-book van Anne van Doorn. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, Kobo.com, Libris.nl, Readshop en Standaardboekhandel.

De vluchteling die alles achterliet - promo

25 augustus 2017 - Een nieuw e-book van Anne van Doorn is uitgekomen, getiteld Het joch dat grenzen overschreed. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, Kobo.com, Libris.nl en The Read Shop.

Het joch dat grenzen overschreed

6 juli 2017 - De arts die de weg kwijt was, van Anne van Doorn is verschenen. Verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl en The Read Shop.

Promo De arts die de weg kwijt was

8 juni 2017 - De geliefde die in het veen verdween, een e-book van Anne van Doorn, is nu verkrijgbaar. Onder andere bij Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl en The Read Shop.

Promo 'De geliefde die in het veen verdween'

19 mei 2017 - De ouders keerden niet terug, het debuut van Anne van Doorn, is vandaag uitgebracht.

Promo 'De ouders keerden niet terug'

De paperback is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl en The Read Shop.

Het e-book is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl en The Read Shop.

13 mei 2017 - De eerste recensie is verschenen. Het Engelstalige blog Beneath the stains of time besteedde aandacht aan de oprichting van E-Pulp Publishers en het gratis e-book De dichter die zichzelf opsloot. Benieuwd wat er over ons wordt geschreven? Ga dan naar moonlight-detective.blogspot.com.

April 2017 - Onze eerste uitgave is verschenen, het e-book Bij verstek veroordeeld van M.P.O. Books. Deze spannende misdaadroman was het debuut van de auteur in 2004. Het boek werd onthaald door de Detective en Thrillergids van Vrij Nederland als een van de Nieuwe Nederlandstalige Topthrillers. Bij verstek veroordeeld werd voor de gelegenheid door M.P.O. Books geheel opgefrist en door ons voorzien van een landkaartje van de directe omgeving waarin het verhaal zich afspeelt.

Verkrijgbaar voor slechts € 4,95 bij onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl en The Read Shop.

Bij verstek veroordeeld