E-pulpPublishers-header1.jpg (84541 bytes)

           HOME   Over ons | Nieuws | Onze auteurs | Onze uitgaven | Onze webshop (externe link)

Button-nieuwsbrief3.jpg (81137 bytes)

 

Onze auteurs: M.P.O. Books
balkje2.gif (853 bytes)

 

M.P.O. Books

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.P.O. Books - Gedragen haat

 

 

 

M.P.O. Books - Deze schrijver van misdaadromans is de oudgediende binnen onze uitgeverij. M.P.O. Books debuteerde in 2004 met Bij verstek veroordeeld dat door de Detective en Thrillergids van Vrij Nederland werd onthaald als een van de Nieuwe Nederlandstalige Topthrillers. Biblion tipte de auteur in 2013 als een van de toekomstige winnaars van de Gouden Strop. Jarenlang (2002-2008) was Books als recensent verbonden aan Crimezone, de site voor en door liefhebbers van het spannende boek. Zijn paperbacks verschenen de afgelopen jaren bij uitgeverij De Leeskamer.

M.P.O. Books

De misdaadromans van M.P.O. Books gaan over het rechercheteam van politiedistrict Heuvelrug, met als hoofdpersoon Bram Petersen. Zijn boeken ademen de sfeer van goede Britse detectiveserie als Midsomer Murders. Books is bovendien sterk beÔnvloed door de whodunits van de jaren dertig van de vorige eeuw, wat vooral te merken is in zijn latere werk. In zijn Heuvelrug-serie kwamen al negen boeken uit.

De komende jaren zal E-Pulp Publishers al zijn oude titels als e-book uitbrengen, en als paperback indien de betreffende titel was uitverkocht. Bij verstek veroordeeld is de allereerste officiŽle uitgave van E-Pulp. Deze spannende misdaadroman werd voor de gelegenheid door M.P.O. Books geheel opgefrist en door ons voorzien van een landkaartje van de directe omgeving waarin het verhaal zich afspeelt.

De auteur werkt aan meer delen. Meer informatie: www.mpobooks.nl.

 

Bibliografie

 

Bij verstek veroordeeld (2004/2011/2017)

De bloedzuiger (2005/2017)

Gedragen haat (2006/2018)

De blikvanger (2010/2019)

De laatste kans (2011)

Dodelijke hobby (2011)

De dood van Callista de Vries (2012)

Een afgesloten huis (2013)

Cruise control (2014)

 

 

*********

balkje2.gif (853 bytes)

M.P.O. Books - De bloedzuiger