E-pulpPublishers-header1.jpg (84541 bytes)

           HOME   Over ons | Nieuws | Onze auteurs | Onze uitgaven | Onze webshop (externe link)

Button-nieuwsbrief3.jpg (81137 bytes)

 

M.P.O. Books - De bloedzuiger
M.P.O. Books - De bloedzuiger

balkje2.gif (853 bytes)

Bestellen

Verschenen November 2017

 

 

 

 

 

Het is de nachtmerrie van elke ouder. Het overkomt Peter en Antoinette. Altijd hebben ze hun vijftienjarige dochter op het hart gedrukt niet alleen over het fietspad door het bos te fietsen, op weg van huis naar school en andersom. Ze hebben haar gezegd niet van de route af te wijken en voor het donker thuis te zijn. Maar hun dochter heeft de goede raad in de wind geslagen en het is mis gegaan. Rechercheur Petersen krijgt de opdracht uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor dit drama. Maar ondertussen heeft hij zelf heel wat aan het hoofd door de komst van een nieuwe collega die niet echt in zijn team past.


De bloedzuiger verschijnt bij ons in een geheel herziene editie, zowel als e-book als paperback. Het boek kwam oorspronkelijk uit bij uitgeverij Ellessy (2005), maar was sinds 2011 uitverkocht.

Download een inkijkexemplaar (pdf).

De paperback is te bestellen bij de plaatselijke boekhandel.

Bestellen kan ook online, via onder andere Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

Het e-book is verkrijgbaar bij onder andere: Bol.com, Bruna.nl, Eci.nl, E-Pulp Publishers - Webshop, Kobo, Libris, The Read Shop en Standaardboekhandel.

 

 

De media over De bloedzuiger

Dit boek is spannender dan alle politieseries op de Nederlandse televisie. Aanrader dus! - Meidenblad Fancy over de oorspronkelijke editie.

Een spannende, redelijk geloofwaardige en prettig leesbare paperback - Biblion.

Bram Petersen in een glansrol - Vrij Nederland, Detective & Thrillergids.

 

Bestellen

Luxe paperback - € 18,95
ISBN 978-94-92715-01-2
256 bladzijden

Bestellen

E-book - € 7,95
ISBN 978-94-92715-07-4

 

 

 

 

balkje2.gif (853 bytes)