E-pulpPublishers-header1.jpg (84541 bytes)

           HOME   Over ons | Nieuws | Onze auteurs | Onze uitgaven | Onze webshop (externe link)

Button-nieuwsbrief3.jpg (81137 bytes)

 

Onze auteurs: Eugenius Quak
balkje2.gif (853 bytes)

 

Eugenius Quak - Gruwelijk is het huwelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eugenius Quak - BUITENISSIG. Dat woord beschrijft het best de schrijfsels van privé-detective Eugenius Quak, al zal hij zelf de voorkeur geven aan het woord BUITENGEWOON. Is hij de grootste mafkees in de misdaadlectuur of is hij, zoals hij zelf beweert, een geniale speurneus die autobiografisch verslag doet van zijn werk en leven?

Waarschijnlijk introduceert Quak liever zichzelf:

Mijn naam is Eugenius M. Quak. Onthoud die naam als je nog niet van mijn spannende avonturen hebt gehoord. Je moet haast wel van een andere planeet komen als mijn naam geen bel doet rinkelen in dat suffe hoofd van jou. Wat zeg ik, je komt waarschijnlijk uit een ander melkwegstelsel, een ander universum! Want de kranten hebben bol gestaan van de vergrotende en overtreffende trappen, trappen op en trappen af, je zou er buiten adem van raken, allemaal om de Tragedie van Groot Beukenstein te beschrijven, het misdrijf dat ik op geniale wijze wist op te lossen.

Quaks boeken zijn 100% Pulp. Quak schrijft misdaadlectuur die volstrekt ongeschikt is voor verzuurde feministes, politiekcorrecte kwezelaars, fatsoensrakkers en fantasieloze betweters. Quak: “Dus zo'n beetje 99% van de wereldbevolking!”

Eugenius Quak

Behoor jij tot dat ene uitverkoren procentje van Quakproevers? Bestel dan vandaag nog de maffe detectiveroman Gruwelijk is het huwelijk, en na lezing weet je zeker dat je nooit een boek als dit hebt gelezen. Voorzien van een enthousiast voorwoord van hoofdinspecteur J.N.P. van Konijnenburg.

Eugenius Quak bevindt zich momenteel (volgens de geruchten) op zee, waar hij zou werken aan de opvolger, Hoteldebotel in een hotel.

 

Bibliografie

 

Gruwelijk is het huwelijk (2017)

Hoteldebotel in een hotel (2021)

 

*********


balkje2.gif (853 bytes)